Папуга брудно облаяв свого рятівника-пожежника і "врятувався" сам

Папуга, який застряг на даху, облаяв пожежника, що до нього поліз, вигукуючи "fuck off" (в культурному перекладі "відчепися")

Про це пише Metro.

Джессі, бірюзово-жовтий ара, три дні сиділа на даху будинку в Едмонтоні, в Північному Лондоні. Врешті, пожежна бригада в Лондоні була покликана допомогти в порятунку, коли власник папуги не зміг умовити його спуститися.

Власник птаха попросив пожежного, який піднявся по сходах, сказати Джессі "я люблю тебе", щоб налаштувати контакт і співпрацю. Але ласкаві слова пролетіли "повз вуха" птаха, і замість налаштування контакта рятувальник отримав образу.

Оператор Кріс Лаулло сказав: "Джессі була на одному даху протягом трьох днів, і були побоювання, що вона може бути поранена, тому вона і не спустилася". Натомість пожежник потім розповів: "Рятуючи птаху, ми виявили, що вона трохи "чорнорота", тож непогано розважились". 

Джессі і її неназваний власник також говорять турецькою і грецькою мовами, тому екіпаж рятувальників кликав папугу усіма відомими їй мовами. Але після того, як Джессі полишила лаяти своїх рятівників, стало зрозуміло, що вона не постраждала - просто полетіла на інший дах, дерево, а потім до свого власника.