"Рак - не вирок": онкохворі жінки стали моделями для фотосесії

Українські жінки з онкохворобами стали моделями для фотопроекту Тетяни Круковець "Безстрашна краса". Разом із ними фотографувалися українські зірки

Про це пише Радіо Свобода.

Фотограф Тетяна Круковець створила соціальний проект "Безстрашна краса", щоб допомогти онкохворим припинити соромитися свого діагнозу й не "переставати жити".  Жінки з діагнозом "рак" підтримали ідею підтримали і зголосилися стати моделями для проекту.

Разом із ними фотографувалися і українські зірки: співаки Onuka та Pianoбой, гумористка Олена Кравець, спортсмен Олег Верняєв та інші.

У однієї з учасниць Олі Гердеги позаду вже 25 хімій, і щоразу вони давалися нелегко. Ольга зізналася, що не розуміє, як ще посміхається після всього пережитого. Та жага до життя не дає їй сумувати.

null

"Я не розумію, як люди кажуть: "Зараз цей етап ще пролікую та забуду все, як страшний сон". Неможливо забути. І не хочу забувати! Бо я розумію, що це досвід, який ще є у моєму житті. Який вкотре доводить, що нічого легко не відбувається, життя – взагалі важка штука. Але саме ти обираєш, як тобі боротися за місце в цьому світі", – розповідає Ольга.

Ольга Гердега і співачка Наталя Жижченко

Музикант Дмитро Шуров (Pianoбой) та учасниця проекту Інеса Матюшенко

Лариса Чухманенко та боксер В'ячеслав Узелков