Трамп позивається проти екс-помічниці, яка оприлюднила записи розмов із ним

Юристи президента США Дональда Трампа ініціювали арбітражний розгляд щодо колишньої співробітниці Білого дому Омароси Маніголт-Ньюман

Їй інкримінують порушення договору про нерозголошення конфіденційної інформації, пише ABC.

Позов поданий до арбітражного суду в Нью-Йорку від імені виборчого штабу Трампа. У ньому Маніголт-Ньюман звинувачується в порушенні договору про нерозголошення, який вона підписала в 2016 році, коли була призначена на одну з посад в передвиборній кампанії Трампа.

44-річна Маніголт-Ньюман була зі скандалом звільнена з апарату Білого дому кілька місяців тому. У вівторок вийшла її книга, в якій вона вкрай неприємно відгукується про Трампа.

Екс-співробітниця Білого дому, зокрема, звинувачує його в расизмі, а також стверджує, що президент ненавидить жінок, схильний до нарцисизму і не має кваліфікації, необхідної для того, щоб займати пост глави держави.

Маніголт-Ньюман заявляє, що їй після відставки з Білого дому був запропонований контракт, який передбачає щомісячну виплату $15 тис. в обмін на мовчання, однак вона від нього відмовилася. За останні дні колишня помічниця Трампа опублікувала кілька зроблених нею таємно аудіозаписів розмов з президентом і його підлеглими. За її словами, вона володіє ще безліччю таких плівок і готова їх оприлюднити.