У Києві тер'єр вбив бульдога на очах у власників та покусав їх

13 серпня у Києві, на вулиці Олени Теліги, стаффордширський тер'єр напав на англійського бульдога та вбив його

Про це повідомляє сайт "Информатор".

Інцидент стався близько 9-тої вечора, коли власниця англійського бульдога Ольга та її батько Вадим вийшли погуляти у парку. При цьому їхній пес був на повідку. Раптом до собаки підбіг стаффордширський тер'єр та напав на нього.

Власниця тер'єра, за словами свідків, була напідпитку та нічого не могла зробити. Господар бульдога Вадим намагався врятували тварину, однак тер'єр покусав і його; так само він завдав ушкоджень і Ользі. 

Постраждалі розповіли, що власниця агресивного пса нічого не робила і просто стояла та дивилася, як тер'єр загриз до смерті бульдога. Тварина продовжувала гризти вже мертвого бульдога, а також завдала ще більш серйозних травм Вадиму, який намагався втрутитися вдруге. 

Поліцейські, які прибули на місце подій, нічого не змогли зробити: вони намагалися відігнати собаку газовим балончиком, але це не допомогло.

Коли прибули лікарі, Вадим відмовився їхати до медзакладу, бо хотів віднести свою мертву собаку додому. Після цього він звернувся в лікарню, де йому наклали шви на руки і ноги.

"Під покровом ночі Ольга і Вадим поховали свого чотирилапого друга. Вони сказали, що не залишать просто так цю ситуацію і будуть домагатися справедливості від господарів стаффордширського тер'єра. Відзначимо, що господиня з агресивним собакою просто пішла додому", - пише видання.