На Житомирщині турок на фурі влетів у легковик і втік: 2 загиблих

Вранці 15 серпня на 70 км. траси Київ-Чоп на Житомирщині сталася ДТП за участі вантажівки та ВАЗ, в результаті пригоди двоє людей загинуло

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирщини.

Керманич фури з місця пригоди втік. Поліція у ході розслідування встановлює причини та обставини ДТП.

Подія сталася позлизу села Ставище Брусилівського району Житомирщини.

Попередньо, водій вантажівки "VOLVO" (турецька реєстрація номерних знаків) виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2110.

У результаті водій легковика, житель столиці, 1990 р.н., та його пасажир, житель Чернігівщини, 1987 р.н., від отриманих травм загинули.

Водій вантажівки з місця вчинення ДТП втік. Поліцейські працюють над встановленням усіх обставин. Триває розшук водія-втікача. Нині з’ясовано, що це громадянин Туреччини, 1967 р.н. 

Попередня кваліфікація події – ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На ділянці ДТП обмежено рух транспорту. Патрульні поліцейські забезпечують організацію об’їзду місця пригоди суміжною дорогою. Також працюють  рятувальники, які ліквідовують виникле внаслідок ДТП загоряння вантажівки. 

  • Нагадаємо, 20 липня на 127 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиці Житомирського району маршрутний автобус сполученням Київ-Рівне, рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою DAF із напівпричепом, що їхала попереду у попутному напрямі у крайній правій смузі.