10 років ґвалтував дітей та здійснив 174 злочини: у суді розглянуть справу 54-річного злочинця

Завершилося досудове розслідування стосовно 54-річного жителя Слов’янська, якого підозрюють у низці статевих злочинів стосовно неповнолітніх

 

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. 

В ході його проведення встановили причетність чоловіка до 174 епізодів злочинів, серед яких розбещення неповнолітніх, торгівля людьми та розповсюдження матеріалів порнографічного характеру. 

Поліцейські встановили, що протягом 10 років зловмисник знущався над дітьми. В обмін на мовчання він примушував малолітніх бути акторами для порнографічних фото- та відео, які потім розповсюджував у інтернеті закритими каналами зв’язку. Для цього зловмисник обладнав у своєму будинку 2 кімнати з відеокамерами та іншим технічним інвентарем. 19 підлітків потрапили на його гачок – усі з неблагонадійних родин.

Крім того, подбав "режисер" і про заходи конспірації, розмістивши камери відеонагляду на вході в будинок та підключивши ворота до ручного управління, повністю контролюючи в такий спосіб відвідувачів помешкання.

Наразі обвинувальний акт за ч.2 ст.149 "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини", ч.2, 3 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", ч.1, 2 ст.156 "Розбещення неповнолітніх", ч.3,4,5 ст.301 "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів", ч.3 ст.302 "Створення або утримання місць розпусти і звідництво", ч.1 ст.304 "Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність" Кримінального кодексу України завершено.