Британський мільйонер порадив студентам не оцінювати себе по дипломах

Британський мільйонер впевнений, що студентам не потрібні хороші оцінки, щоб отримати роботу своєї мрії

Про це пише британське видання Metro.

Самуелю Лічу виповнилося 21 рік, коли він успішно почав свою торгову компанію Samuel & Co Trading в 2012 році. 27-річний чоловік тепер спонукає нервових студентів "не дозволяти папірцям диктувати, що ви можете або не можете зробити". 

"Незалежно від того, чи отримують вонина іспитах ті результати, на які сподіваються чи ні, вони не повинні відчувати, що це буде впливати на кар'єру їх мрії. Високі оцінки часто розглядаються як необхідні досягнення на шляху до успіху, але вища освіту це не єдиний спосіб побудови кар'єри", - каже він.

 

 

Ліч стверджує, що сьогодні академічна успішність не є обов'язковою умовою успішної кар'єри : "Робочі місця змінюються, а оцінки і відвідуваність університетів більше не вважаються важливими для багатьох роботодавців, які визнають, що академічна успішність не обов'язково є показником потенціалу працівника".

Точно так само, на його думку,  академічний успіх жодним чином не є необхідним для тих, хто сподівається стати підприємцями. "Просто погляньте на Стіва Джобса, Білла Гейтса, Марка Цукерберга і Річарда Бренсона. Жоден з них не закінчив навчання, але вони стали одним з найвідоміших успішних людей", - каже Ліч.