Чоловік тиждень харчувався бджолами, загубившись без їжі та води

В США знайшли зниклого мандрівника, який загубився на горі Сент-Хеленс тиждень тому. Весь цей час він харчувався бджолами та ягодами

Як пише видання Metro, чоловіка доставили в лікарню для усунення наслідків зневоднення, але його життю нічого не загрожує. 40-річний чоловік пережив тиждень ївши бджіл та якісь ягоди. 

Минулого разу друзі бачили Метью Матена з Уоррена, Огайо, коли він позичив автомобіль, щоб проїхати до стежки Синього озера на південно-західній стороні вулкана в Вашингтоні минулого четверга. Вони підняли тривогу, коли він не повернувся.

З тих пір щоденні пошуки за участю соба, вертольотів і безпілотника не могли знайти Матена. Його виявили в середу в досить хорошому стані, сказали в офісі шерифа округу Коуліц.

Пол Пеппер, член рятувальної команди, сказав: "Він був у лісі. Втратив слід, не зміг зорієнтуватися". До того, як чоловіка знайшли, рятувальники звузили свій пошук до зони в одну квадратну милю на основі телефонних сигналів і комп'ютерної моделі, метою якої було передбачити рух Матена.

Його батьки Карні та Лінда Матени заявили, що їхній син цікавиться харчуванням і здоров'ям." Ми думаємо, що, можливо, це врятувало його. Він не мав води, але ягоди мали достатню кількість рідини, щоб підтримати його".