Найпопулярніші будинки у світі. Рейтинг Airbnb

До десятої річниці компанія Airbnb на сайті бронювання будинків опублікувала найбільш популярні будинки по всьому світу

Про це пише видання Metro.

Набережна з видом (Котор, Чорногорія) - побажали 52,964 разів

В апартаментах-студіях поруч з музеєм Пераста є простора тераса з прекрасним видом на найбільші пам'ятки цього району у Которскій затоці. Будинок на набережній вміщує в себе чотири людини і підходить для сімейного відпочинку, і обійдеться у 36 фунтів за ніч.

Затишний палац (Марракеш, Марокко) - побажали 59,838 разів
Тут можуть розміститися чотири людини, ціна - 45 фунтів за ніч.

ItHouse (Юкка-Веллі, Каліфорнія, США) - побажали 63,669 разів 

Будівля поєднує в собі індустріальну естетику з зеленим дизайном, щоб забезпечити нове бачення житла у Каліфорнії. Незважаючи на відсутність Wi-Fi, більш ніж 60 тисяч людей позначили нерухомість в своєму списку бажань. Ціна -  від £ 314 за ніч. 


Еко-котедж на рисових полях (Убуд, Балі, Індонезія) - побажали 65,644 разів

Тут можуть розміститися 4 людини, ціна - від 51 £ за ніч. 

"Тропічне село" (Fern Forest, Гаваї) - побажали 66,336 разів 


Розташований на околиці Національного парку вулканів Гавайських островів. Тут ви не отримаєте Wi-Fi, все працює на сонячній енергії , і дві людини можуть насолоджуватися спокоєм відокремленого місця. Ціни починаються від £ 235 за ніч. 

Розкішна кам'яна вілла на острові Крит (Крит, Греція) - побажали 76,658 разів 

Це житло з натурального каменю колись було сімейним будинком і нещодавно його відреставрували. Двоє людей можуть зупинитися в готелі за 45 фунтів за ніч і насолодитися захоплюючим інтер'єром. 

Hideout Bali Eco Bamboo Home (Балі, Індонезія) - побажали 77,177 разів 

Люди дійсно хочуть жити в бамбуковій хатині, і бронювати місця треба за шість місяців. Гості кажуть, що двоповерховий еко-будинок перевершує очікування. Заплатити доведеться 137 фунтів стерлінгів за ніч, але ви також отримаєте безкоштовний скутер для використання, поки ви там. 

Романтична кабана з видом (Вірменія, Колумбія) - побажали 99,622 разів 
Доступна за £ 31 за ніч для двох гостей.

Hector Cave House (Санторіні, Греція) - побажали 133,869 разів 

Будинок-печера, вирізаний в скелі, спочатку використовувався як винний льох. Потім він перетворився на сімейний комплекс з трьох різних об'єктів, який відкрив свої двері для мандрівників. У будинку можуть розміститися до п'яти гостей і є веранда для прийняття сонячних ванн. Це буде коштувати 223 фунтів стерлінгів за ніч.

Sette Coni (Остуні, Італія) - побажали 164 444 разів 

Найбажаніший об'єкт,  італійська вілла, знаходиться недалеко від міст Барі та Бріндізі. За £ 62 за ніч ви і ще три гостя зможете насолодитися приголомшливим пейзажем Апулії. Це ідеальне місце, якщо вам подобається природа.