Немовля з пуповиною на шиї витягли із каналізації. Хтось спеціально запхав дитину поглибше

Жінка витягнула дитину з каналізаційної труби, коли почула незрозумілий писк, і подумала, що там застрягло кошеня

Навколо шиї немовля була обвита пуповина, яка повільна його душила, пише Metro.

Момент, коли жінка на ім'я Гіта витягла немовля за ноги з каналізації  і помила його водою зняли на камеру.
Згодом дитину доставили до лікарні Егмор в муніципалітеті Валасараваккам в Ченнайскому районі штату Таміл-Наду в Індії, де немовля лікували від проблем з диханням.

Лікарям вдалося привести дитину до нормального стану, наразі малюк здоровий. 45-річна Гіта, яка живе зі своєю дочкою, сказала, що хоче назвати хлопчика Сутантірама, що означає свободу, оскільки він був знайдений в День незалежності Індії.

Вона сказала місцевим ЗМІ: "Я відразу відреагувала, це було спонтанно. Навколо зібралося багато спостерігачів, коли я заглянула в каналізацію, залізну трубу, близько однієї ноги в діаметрі і побачила дитину всередині". 

"Було боляче бачити, як дитина звивалася. Людина, яка поклала туди хлопчика, свідомо штовхнула його досить глибоко в каналізацію, щоб він зник з очей", - каже жінка. 

Вона додала, що пуповина оповита довкола шиї немовля повільно його вбивала.  Співробітник лікарні сказав, що дитина залишиться під наглядом, перш ніж буде переведена в місцевий дитячий будинок. 

Місцеві ЗМІ повідомляють, що лікарня отримала десятки прохань про те, щоб усиновити дитину після того, як відеоролик про його порятунок був опублікований в Інтернеті. Поліція розслідує інцидент, але поки що про злочинця нічого не відомо.