Орендував фермерську землю не для огірочків: на Закарпатті виявили сховок марихуани на 39 млн грн

На Закарпатті поліцейські на орендованої фермерської території виявили наркотичні речовини на 39 млн грн

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. 

Поліцейським повідомили, що на одній із земельних ділянок між селами Розівка та Холмок, можлива наявність наркотичних речовин. 

Поліцейські з’ясували, що на вказаній території, площею близько одного гектара, яка здавалася в оренду, наявні спеціально облаштовані крапельною системою поливу ділянки з кущами марихуани. Крім того, у кількох закинутих господарських приміщеннях правоохоронці виявили стебла коноплі, яка готувалася для розфасування, а також суха наркотична речовина, розфасована у спеціальні пакети та скляні консервні банки.

Територія була замаскована під господарське угіддя і охоронялася собаками. Також правоохоронці виявили кілька камер відеоспостереження.

Під час обшуку вилучено 130 кілограмів висушеної марихуани та 123 стебла розміром від 80 сантиметрів до 2 метрів 20 сантиметрів.

Власником фермерського господарства виявився 51-річний чоловік, житель Ужгородського району. Він затриманий, вирішується питання щодо оголошення йому підозри у вчинені вказаного кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини. Попередня правова кваліфікація - ч. 2 ст.310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Слідство у справі триває.