Російська майстриня манікюру публічно видирає жінкам нігті, щоб "вберегти їх від раку". Проти неї створили петицію

Майстер манікюру та педикюру з Московської області Олена Дзик проводить семінари, під час яких вириває клієнтам нігті

Про це пише російське видання Cosmo.

Зазначається, що жінка починала свою кар'єру з роликів про дизайн нігтів на YouTube. Також працювала у солоні краси без ліцензії.

Цьогоріч вона оголосила про початок туру по Росії, щоб нібито навчити дівчат правильно дбати про нігті. Втім під час семінарів Дзик на живих моделях демонструвала клієнтам, як видирати нігті. За її словами, під ними буцімто скупчувалися бактерії, що викликають рак і діабет.

У деяких моделей вона виявляла так зване утворення під назвою "гранульома", яке вимагала якнайшвидше видаляти, бо воно нібито поширює безліч хвороб.

При цьому Дзик виривала людям нігті в антисанітарних умовах. Згодом моделі з семінарів почали розповідати, що насправді витворяла жінка. За їхніми словами, під час процедури вони перебували під впливом ультракаїну та не розуміли, що відбувається. Після семінару жерви жінки почувалися жахливо, деяких довелося звернутися до лікарів. 

Проти майстра-самоучки вже створили петицію на Change.org і хештег #стопдзик в Instagram. Постраждалі написали кілька заяв в поліцію, вимагаючи зупинити діяльність зловмисниці.