Маск відмовився змінювати "застарілий стиль управління", і продовжить ночувати на роботі

Член ради директорів Uber і популяризатор "бізнесу без стресу" Аріанна Хаффінгтон попросила Ілона Маска припинити демонструвати "дико застарілий" стиль керівництва

У відповідьс глава Tesla і SpaceX заявив в Twitter, що це неможливо.

Хаффінгтон звернулася до Маску у відкритому листі, назвавши його підхід до роботи "антинауковим" і "жахливо неефективним з точки зору розподілу енергії". Вона попросила підприємця більше відпочивати і зазначила, що 120 робочих годин в тиждень тільки шкодять його "унікальним здібностям".

"Ford і Tesla - лише два американських автовиробника, уникнули банкрутства. Я тільки прийшов додому з фабрики. Ви думаєте, що зміна стилю можливий варіант. Це не так"

Раніше в інтерв'ю з представником The New York Times Ендрю Росс Соркіним Ілон Маск розповів про проблеми зі здоров'ям через невпинну роботу в Tesla. Бізнесмен стверджує, що він на роботі цілодобово і ледь не пропустив весілля брата через необхідність управління компанією.

"Минулий рік був найскладнішим і болючим в моїй кар'єрі. Це було нестерпно", - сказав Маск. Як зазначив Соркін, під час інтерв'ю Маск "плакав і сміявся". Бізнесмен зізнався, що через необхідність виконувати амбіційний план по збірці нових Tesla він провів свій 47-й день народження 28 червня в офісі компанії. За його словами, він працював весь день і залишився на роботі на ніч "без друзів і без нічого".