Стало відоме ім'я другого фігуранта у справі Гандзюк, якого підозрюють у купівлі кислоти

Стало відоме ім'я другого підозрюваного у замаху на активістку Катерину Гандзюк

Про це повідомляє журналістка Мар'яна П'єцух на своїй сторінці у Facebook.

Підозрюваним є Горбунов Віктор Андрієвич, 1991 р.н. Саме його підозрюють в купівлі кислоти для нападу на Катерину Гандзюк. 

Захист підозрюваного клопотав про проведення засіданну у закритому режимі, мотивуючи це тим, що розголошення у ЗМІ інфорації може нашкодити встановленню кола осіб, які вчинили злочин. 

"Адвокат пояснив, що попередні свідчення підозрюваного "містять відомості, що мають суттєво значення у становленні об’єктивним істини у цій кримінальній справі, розголошення яких у ЗМі чи інший спосіб, за межами поняття таємниці слідства, можуть зашкодити встановленню всього кола осіб, які вчинили злочин". А також ці свідчення, за словами адвоката, становлять небезпеку для життя та здоров’я, адже покази стосуються осіб, що вчинили замах на вбивство", - пише П'єцух. 

Журналістка також додає, що місцезнаходження ще одного затриманого у п'ятницю 17 серпня невідоме і чи висували йому підозру - теж. 

Раніше поліція встановила місце, де купували кислоту для замаху на Гандзюк. Нападник придбав пляшку сірчанаї кислоти за 150 грн.