В Британії ув'язнили педофіла, який 18 разів гвалтував дітей в латексних рукавичках

У британському Ноттінгемі 30-річного педофіла ув'язнили після того, як поліція виявила сховок з латексними рукавичками, які він використовував як контрацептив під час ґвалтування дітей

Як пише видання Metro, Ентоні Вуд використовував рукавички в якості однієї з форм контрацепції при сексуальній нарузі над дітьми протягом багатьох років.

Він грозив убити дітей, якщо вони коли-небудь зізнаються в тому, що з ними сталося і хто це скоїв, сказали у суді. Тепер його ув'язнили на 28 років. Детективи виявили десятки латексних рукавичок всередині стіни, в підвалі, поруч з нижньою білизною.

Судові докази допомогли сформувати справу проти Вуда, якому було пред'явлено звинувачення в 18 злочинах, включаючи вісім випадків зґвалтування хлопчика у віці до 15 років, сім випадків згвалтування дівчинки у віці до 15 років і трьох випадків нападу стосовно дівчат 13 років. 

Поліція заявила, що чоловік "не виявив пристойності, щоб визнати те, що він зробив".  Виступаючи після винесення вироку, детектив Шері Сіссон сказав: "Вуд - жорстокий маніпулятор, що жадає влади. Протягом допитів він не виявляв жодних емоцій і навіть намагався сказати, що всі звинувачення - брехня. Він не показав жодних докорів сумління за те, що знищив дитинство кількох людей. Я сподіваюся, що вони зможуть рухатися далі, але я не зовсім впевнений, як хто-небудь може повністю оговтатися від такого. Сподіваюся, що вони зможуть озирнутися на те, як вони вели себе протягом усього розслідування, і визнати, що масштаби їх хоробрості і підтримки один одного - це привід пишатися".