Нападник на Харківську міськраду міг вбити власну дружину, - поліція

Правоохоронці знайшли тіло дружини зловмисика, який вночі 20 серпня відкрив стрілянину в Харківській міській раді

Про це під час брифінгу заявив очільник поліції Харківщини Олег Бех, повідомляє Еспресо.TV.

"Знайдена жінка, родичка, з вогнепальними пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, яка разом із судовим медиком побачили у приміщенні жінку, у якої були декілька вогнепальних поранень", - наголосив він.

За словами Беха, жінка померла ще 19 серпня, у неї були вогнепальні поранення лівого ока, щелепи, шиї та передпліччя. Під час огляду місця злочину знайшли велику кількість вогнепальної зброї, патронів та станок, на якому виготовлялись патрони. 

Зазначається, що ім'я загиблої - Наталія Пояркова, 1976 року народження. Вона одружилась із розшукуваним харківським стрільцем, Олександром Поярковим, у 2014 році. 

Правоохоронці підозрюють, що зловмисник був напідпитку, через що міг вбити власну дружину. 

"Зараз ми розуміємо, що під впливом алкоголю, стресу він застрелив свою дружину. На місці знайдено гільзи, які також співпадають із гільзами, які знайдені під міськрадою. Він був опізнаний родичами", - підсумував Бех.

Раніше у ЗМІ пвідомили, що у Харкові в приватному будинку на Лисій Горі знайшли тіло дружини зловмисника, який влаштував стрілянину у Харківській міськраді, вбивши поліцейського та поранивши охоронця.