Жінка замовила копам арешт своєї 93-річної мами

В США 93-річну жінку, яка обожнює реаліті-шоу "Копи" арештували в її день народження

Про це повідомляє Metro.

Жінку на ім'я Сімон затримали підібрали офіцери в штаті Мен і посадили в задню частину своєї автівки - точно так само, як справжнього злочинця.

Але через те, що вона фактично не порушила закон, офіцер Дуді також дозволив їй сидіти на водійському сидінні свого Ford Explorer і навіть натискати кнопку сирени, щоб змусити її волати. 

Її дочка Енн Дюмон поділилася спогадом на Facebook, написавши: "9 липня 2018 року мама була арештована. Так, заарештована. Я казала вам, що вона була поганою, але ви мені не вірили !!  Тепер, коли вона виходить з в'язниці, я можу опублікувати це .... жартую, вона не потрапила до в'язниці", - написала жінка.

Вона також додала справжню історію: донька заздалегідь домовилася про те, щоб поліція приїхала і "обережно заарештувала" її маму. 7 липня їй виповнилося 93 роки.

"Мама любить дивитися шоу "Копb". Вона розповідає про те, що у поліції найгірша робота і з чим їм доводиться мати справу, і вона задавалася питанням, що означає бути заарештованим і сидіти на задньому сидінні".

Дюмон додала: "Вона щаслива побачити внутрішню частину поліцейської машини. Посидіти спереду і ззаду, а також натиснути кнопку сирени. Важлива подія. Кілька свідків на місці".

Кілька днів по тому вона сказала мені: "Ти зробила моє життя", - додала жінка - "Ми дуже вдячні поліції за те, що ви витратили час на нас".