17-річну дівчину місяць катували, гвалтували і таврували свастикою 13 чоловіків

Дівчину затаврували нацистськими татуюваннями після того, як її викрала, зґвалтувала і катувала банда молодих людей

Про це повідомляє видання Metro.

17-річну дівчину тримали в будинку в місті Айад, Марокко, 13 чоловіків. Після словесних знущань і спалювання сигарет об її тіло, вона була затаврована татуюваннями свастики  і різними символами по всьому тілу, які наносили саморобним пристроєм.

Її гвалтували протягом місяця. Поліція дізналася про тяжке становище дівчинки через місяць після того, як вона зникла, коли її нарешті випустили її викрадачі. Засновник Асоціації рівноправності і громадянства Тахаді розповів місцевим ЗМІ, що жертва була згвалтована всією бандою.

 Абду сказав, що поліції могли повідомити куди раніше, але сільські жителі Марокко часто бояться правоохоронців. Згідно з повідомленнями, вісім підозрюваних були заарештовані, в той час як ще п'ятеро наразі в розшуку. 

Асоціація Тахаді з питань рівності і громадянства заявила, що вони будуть виступати в якості цивільного захисту жертви. Абду сказав, що асоціація також надасть психолога жертві, оскільки вона страждає "однією з найбільших травм, які я бачив за все своє життя". Розслідування триває, ніяких підстав для скоєння злочину не було виявлено.