Екс-адвокат Трампа готовий свідчити у справі про російське втручання у вибори

Колишній особистий юрист президента США Майкл Коен має інформацію "про певні теми", які б зацікавили спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує втручання Росії у президентські вибори 2016 року

Про це заявив адвокат Коена Ленні Дейвіс, повідомляє Радіо Свобода.

Він зазначив, що Коен готовий надати інформацію не тільки Мюллеру, а й комітетам Конгресу, які здійснюють власне розслідування втручання Росії.

За словами Дейвіса, Девіс Коен може засвідчити Мюллеру, що Трамп був проінформований та вітав викрадення росіянами електронних повідомлень Національного комітету Демократичної партії під час кампанії 2016 року.

Крім того, за даними ЗМІ, Коен готовий розповісти Мюллеру, що Трамп знав заздалегідь про зустріч 2016 року, під час якої його старший син обговорював із російською юристкою Весельницькою інформацію, яка б могла зашкодити суперниці Трампа з Демократичною партії Гілларі Клінтон. Обізнаність Коена щодо цієї зустрічі вже викликала інтерес комітету Сенату з питань розвідки, який вивчає зв’язки між Росією та кампанією Трампа, а республіканські та демократичні члени цього комітету заявили, що вони нещодавно відновили контакти з Коеном з цього питання.