Трамп: якщо мені оголосять імпічмент, ринки зазнають катастрофи

Президент США Трамп каже, що коли стосовно нього проведуть процедуру імпічменту, то фондовий ринок обвалиться і "всі будуть дуже бідні"

Про це передає CBSnews.

Трампа запитали, чи думає він, що демократи перейдуть до спроби імпічменту, якщо вони візьмуть під контроль палату представників і Сенат у листопаді.

"Я не знаю, як ви можете усунути когось, хто виконав велику роботу. Якщо мене коли-небудь усунуть, я думаю, що на ринку буде катастрофа, я думаю, всі були б дуже бідні", - відповів президент.

Він навів рекордні цифри зайнятості, заявивши, що якби його опонент 2016 року Хілларі Клінтон була обрана замість нього, країна не була б в тому положенні, в якому вона перебуває сьогодні.

Трамп давно рекламував здатність своєї адміністрації демонструвати "дивовижні" цифри економічного зростання, на цей раз пояснював успіх країни зниженням податків, "справедливими" торговельними угодами і скороченням державного регулювання.

Проте питання, пов'язані з імпічментом, знову були підняті у світлі обвинувальних вироків, винесених проти двох колишніх партнерів Трампа - колишнього голови кампанії Трампа Пола Манафорта і колишнього адвоката Трампа Майкла Коена. Топ-демократи, включаючи лідера меншості Палати представників Ненсі Пелосі і сенатора Діка Дурбіна, кажуть, що обговорення імпічменту "передчасні" і "не є пріоритетом".