У Рівному пасажири побили таксиста та отримали з травмату у відповідь

Напередодні ввечері рівненська журналістка Віта Климович повідомила у себе на сторінці в Facebook про стрілянину на вулиці Данила Галицького

Внаслідок конфлікту  із застосуванням пістолету на гумових кулях 30-річного рівнянина госпіталізували до лікарні.

"А все просто... Двом чоловікам не сподобалось, що таксист не захотів їх везти у Бармаки. То і стало причиною конфлікту. Таксисту в свою чергу не сподобалась, що пасажири стали роздавати йому тумаків і дістав травматичний пістолет.

Як годиться зробив вистріли вгору, але роздратованих пасажирів не вгамував. Вгамувалися після того, як 31-річний чоловік отримав поранення у грудну клітку", - зазначає Климович.

Подія сталася учора, 25 серпня, близько 22.30 на вулиці Данила Галицького обласного центру, уточнює відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

"Конфлікт виник між водієм таксі та двома його пасажирами. Зав’язалася шарпанина, яка переросла в бійку.

За попередньою інформацією під час сутички 48-річний таксист схопив із автомобіля спецпристрій для відстрілу гумовими кулями та здійснив попереджувальний постріл вгору, після чого пролунало ще два постріли", - йдеться у прес-релізі поліції.

У результаті цього одного із пасажирів із пораненням грудної клітки госпіталізували до лікарні. Загрози його життю немає.

За цим фактом розпочато досудове розслідування. Поліцейські встановлюють усі обставини події.