Карлика не пустили вчитись у коледж, бо він би "плутався під ногами"

Підліток з дуже малим зростом стверджує, що йому заборонили йти на курс кулінарної підготовки у британському коледжі

Про це пише Metro.

18-річний Луїс Мейкпис, зріст якого складає 3 фути 10 дюймів (94,5 см), каже, що його піддають дискримінації через його розміри  - йому відмовили в навчанні в Heart of Worcestershire College.

Спочатку йому було запропоновано умовне місце для курсу "Гостинність і харчування" 16 серпня, але він сказав, що тепер у навчальному закладі відступили, бо він занадто малий для кухні. 

Луїс стверджує, що керівництво коледжу назвало його "ризиком безпеки" для інших 14 учнів і сказали, що він порушить організацію, "плутаючись під ногами". 

Мати хлопця Поліна, 56 років, запевнила, що керівник курсу також сказав, що йому не потрібно було займатися цим курсом, адже йому ніколи не дозволять працювати в кухні ресторану. 

Підліток тепер боїться, що його мрія стати шеф-кухарем закінчилася після його "принизливого випробування" .
 Луїс сказав: "Це було дійсно сумно, оскільки я був налаштований на цей курс. Ми повинні мати рівні можливості, але мені не дозволено робити те, що я люблю. Вони просто не готові внести необхідні корективи, щоб пристосувати мене, наприклад, щоб поверхні і плити були нижче. Ми були готові бути гнучкими, і моя мама сказала, що я, можливо, буду готувати вдома, поки нове обладнання було встановлено, але вони продовжували говорити ні . Вони сказали, що я буду небезпечним для здоров'я і безпеки інших учнів і буду плутатися на шляху, що було дійсно принизливо".

Він також додав, що у школі ніколи не мав проблем: мав багато друзів і був дуже впевненим у собі, і не очікував такого відношення. "Я просто хочу, щоб до мене ставилися як до нормальної людини", - каже він.