Маршрутка в'їхала у сім'ю на переході у Дніпрі: постраждали немовля та 5-річний хлопчик

У Дніпрі маршрутний мікроавтобус збив дитячу коляску з немовлям та п'ятирічного хлопчика

Про це повідомляє місцевий сайт "Информатор". 

Інцидент стався вчора, близько сьомої години вечора, на перехресті вулиці Шмідта і проспекту Дмитра Яворницького.

За словами свідків, маршрутний мікроавтобус № 79 їхав на червоне світло, коли на світлофорі залишалося ще цілих 15 секунд. Попри це, марштрутка з невідомих причин почала їхати прямо на людей, які переходили дорогу на зелене світло, і збила сім'ю з коляскою.

"Постраждали двоє дітей - 6-місячна дівчинка і 5-річний хлопчик. "Швидка" забрала постраждалих до лікарні на Космічній. У дівчинки, яка була в колясці, - садна і забиті місця, а ось у хлопчика більш серйозні пошкодження. Водій маршрутки сказав, що він нібито втомився", - наголосила капрал патрульної поліції Любов Вусатюк.

Батько постраждалих дітей Андрій розповів, що вони з дружиною та трьома дітьми переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. Маршрутка тим часом їхала по проспекту у другому ряду і збиралася повертати направо, на вулицю Шмідта.

"Переїхала коляску з немовлям, ще одна дитина потрапила під колеса. Хлопчику зроблять рентген, адже у нього пошкоджені ноги та інші травми, це зараз уточнюється в лікарні", - зауважив Андрій.

Водій маршрутки перебував в шоковому стані і коментувати ситуацію відмовився.