"Не туди": пара 4 роки намагалася зачати дитину, займаючись анальним сексом

Подружня пара намагалася зачати дитину протягом чотирьох років, але виявилося, що весь цей час вони помилково займалися анальним сексом

Про це пише видання Metro.

Чоловік та жінка 26 та 24 років відповідно, з міста Біджа в Китаї, були змушені піти до лікарів на початку цього року, щоб з'ясувати, чому вони не можуть мати дитину. Але коли вони відвідали акушера Лю Хунмейя, вони зробили шокуюче відкриття. 

Під час візиту лікаря Лю пара сказала, що вони регулярно займаються сексом. Дружина також сказала, що кожного разу вона відчуває біль, але терпить в надії завагітніти. 

Симптоми жінки змусили Лю повірити, що у неї може бути якась гінекологічна хвороба. Але після обстеження виявилося, що жінка незаймана. Потім лікар Лю оглянув анус жінки і виявив, що той "може вмістити три пальці" всередині. 

Саме тоді медик дізнався, що пара помилково займалася анальним сексом протягом чотирьох років, а отже, вони і не могли зачати дитину.

Подружжя було вражене, дізнавшись, що вони робили це неправильно весь час. Лікар сказав виданню: " Пара була дуже молода, чоловік 26 і жінка 24. Вони абсолютно здорові, але, попри те, що були одружені протягом чотирьох років, не могли зрозуміти. Через це в їхній сім'ї постійно був стрес".

Лікар Лю, як повідомляється, передав кожному з подружжя довідник по сексу, а також дав їм "керівництво до дії", перш ніж відправити пару додому. Поради, схоже, спрацювали, адже лише за кілька місяців лікар отримав новину про вагітність жінки. Подружжя в якості подарунку для нього відправили лікарю 100 яєць і живу курку.

Лікар сказав: "Чотири роки шлюбу, і ні чоловік, ні дружина не знали, як завагітніти. Пари, позбавлені загальних знань, дуже рідкісні, але людям часто не вистачає або вони мають неправильні уявлення про сексуальне знання".