Колумбієць відрізав собі носа і вуха, щоб стати схожим на "живий череп"

Тату-художник Ерік Айнер Хінкапі Рамірес пройшов через ряд екстремальних пластичних операцій протягом останніх двох років, щоб зробити "обличчя, як у скелета"

Про це пише Daily Mail.

22-річний чоловік каже, що з дитинства він був зачарований черепами, але робити своє обличчя схожим на скелет почав лише після смерті своєї матері, адже вона не схвалювала модифікації тіла.

Хлопець називає себе псевдонімом - Калака Череп. Йому видалили нижню половину носа, відрізали вушні раковини і покрили очі татуюваннями.  Художник також розділив свій язик надвоє.

Такі модифікації привернули увагу ЗМІ і призвело до критики з боку громадськості. Тим часом сам Калака каже, щойого перетворення ще не завершені, і він планує і надалі змінювати своє тіло.

Чоловік каже, що таким чином він стає схожим на смерть. "Зміни тіла - це особисте рішення, і його не можна судити. Уявіть, що жінку осуджують за те, що вона вставила собі імплантати грудей або сідниць. Це те саме", - каже Калака.

Він додав, що операція була "мрією", і, не дивлячись на те, що він привернув увагу усієї Південної Америки, планує і інші процедури, щоб перетворитися на "живий череп".

Однією з причин, по якій він вирішив зробити себе схожим на череп,  чоловік назвав "справжній вигляд": "Це те, як ми всі виглядаємо під нашою шкірою", - каже він.