Жінка місяцями гвалтувала 11-річного хлопчика. Її посадили на 60 років

Помічницю викладача кинули у в'язницю на 60 років після того, як вона зґвалтувала 11-річного хлопчика

Про це пише видання Metro.

Джессіка Джевель Корін-Бентон була арештована у вересні 2016 року, коли її "на гарячому" спіймав інший студент, який розповів своїй матері про те, що він бачив.

Та, в свою чергу, повідомила поліції в Мескиті, штат Техас, і жінці було пред'явлено звинувачення в сексуальних посяганнях на неповнолітнього. Тепер Бентон запроторили у в'язницю на 60 років без права умовно-дострокового звільнення.

За даними поліції, згвалтування мало місце близько 10 разів. Всі акти насилля відбувалися з травня 2016 року по вересень 2016 року. Жінка заявила офіцерам, що, на її думку, вона може мати довгострокові відносини з хлопчиком, який зазнавав насильства.

Для присяжних знадобилося менш ніж півгодини, щоб винести вердикт і  призначити покарання. Вислухавши показання як сім'ї, так і психотерапевта жертви, вони присудили жінці 60 років без можливості умовно-дострокового звільнення.

На час арешту Бентон була заміжня і мала двох дітей, які товаришували зі згвалтованим хлопчиком. Жертва не була студенткою Бентон. У той час жінка працювала в якості помічника вчителя в початковій школі Бен Ф. Тізінгер в Мескиті, але хлопчик не відвідував цю школу.