Змагання водіїв Scania Driver Competitions. Новини компанії

Scania запрошує водіїв вантажних автомобілів взяти участь у професійному конкурсі Scania Driver Competitions (SDC) 2018-19. Змагання відбудуться у 30 країнах Європи з липня 2018 по квітень 2019

В Україні змагання розпочалися 1 серпня 2018, ім’я переможця, який буде представляти Україну у Швеції, дізнаємось 6 жовтня 2018 року під час Національного фіналу.

У змаганнях можуть брати участь професійні водії вантажних автомобілів, у яких відкриті категорії С+Е. Щоб взяти участь, потрібно заповнити форму учасника – на сайті, або у будь-якому дилерському центрі Scania в Україні, телефони та адреси на сайті.

Дати та етапи змагань в Україні виглядають наступним чином:

1. Реєстрація

Відбувається в режимі онлайн на сайті або на одному із дилерських центрів Scania в Україні за допомогою анкет. Період - з 1 серпня до 7 вересня 2018 року.

2. Теоретичний тест

Можна пройти онлайн на сайті або на одному з дилерських центрів Scania, заповнивши роздрукований теоретичний тест. Період з 1 серпня по 7 вересня 2018 року.

7 вересня реєстрація закривається та підводиться підсумок результатів теоретичного тесту. Найкращі учасники отримають запрошення для участі в регіональних турнірах – до 30 чоловік у кожному регіоні.

3. Регіональні турніри

Відбудуться у Дніпрі – 14 вересня, Одесі – 21 вересня, Львові – 28 вересня, Києві (с.Калинівка) – 5 жовтня.  У регіональних турнірах будуть практичні вправи з безпеки та маневрування.

4. Кваліфікація до Національного фіналу через систему Scania Fleet Management System.

Кваліфікація відбувається у період з 1 серпня по 1 жовтня 2018. Два найкращі водії з усіх українських компаній учасниць отримують право взяти участь у Національному фіналі, минуючи Регіональні турніри.

5. Національний фінал
Відбудеться 6 жовтня на території дилерського центру Сканія Київ, с. Калинівка, Макарівський район. В ньому візьмуть участь 10 водїів – по два переможці з кожного Регіонального турніру (всього 8 водіїв) та два водії, які були обрані через систему Scania FMS.

6. Європейський фінал

Переможець Національного фіналу отримує право взяти участь у Європейському фіналі Scania Driver Competitions 2018-2019, який відбудеться 25 травня 2019 року у місті Седертельє, Швеція.

З приводу участі у змаганнях, звертайтесь у дилерські центри Scania у Вашому регіоні або заходьте на сайт www.scania.ua.