На Одещині скасували концерт росіянина, який підтримує "Л/ДНР"

На Одещині у місті Чорноморськ мав відбутися концерт громадянина Росії Євгенія Южина, який відкрито підтримує "Л/ДНР"

Про це повідомляє НГО "Небайдужі" на своїй сторінці у facebook.

"Громадянин РФ Євгеній Южин планує виступити у місті Чорноморськ 9 вересня. У своїх інтерв’ю співак відкрито підтримує збройну агресію рф проти України та контрольовані Росією так звані "днр" та "лнр", - йдеться у повідомленні. 

Активісти закликали СБУ недопустити до України Южина, а організаторів скасувати концерт. 

"Також звертаємося до організаторів концерту з вимогою його скасувати, оскільки проведення даного заходу буде сприйнято суспільством як акт плюндрування пам’яті всіх, хто боровся проти російської агресії", - написали активісти. 

За кілька годин після публікації допису з анонсом концерту і закликом його відмінити з'явився новий з інформацію про скасування виступу. 

Зазанчається, що сам співак повідомив, що відмовився від ідеї проведення концерту.

"Ми дякуємо всім причетним до розголосу щодо даного концерту та звертаємось до Євгенія з проханням повідомити і інших зірок російської естради про те, що не варто їздити до України, коли їх країна та народ ведуть проти нас війну та вбивають наших громадян", - написали активісти. 

Крім того, активісти РГО "Небайдужі" додали, що проведуть ряд заходів, аби переконатися, що Южин дійсно не виступатиме у Чорноморську.