На Одещині у каструлі з водою втопилося 11-місячне немовля

Мати в поліції розповіла, що відволіклася лише на кілька хвилин. А коли похопилася, з величезної каструлі виглядали лише ніжки сина

Про це йдеться у сюжеті ТСН

Подія трапилася на дачі. Хлопчик бавився на подвір'ї, поки мати поруч поралася по господарству.  Дитина зацікавився тривідерною каструлею з водою, з якою напували домашніх тварин.

"У каструлі було всього лише половина води. Він перехилився туди. Якби була б повна, то інша справа. А половина – він почав тягнутися до води і…", - говорить черговий лікар станції швидкої допомоги міста Теплодар Ігор Маловіченко.

Мати побачила лише ніжки, що виглядали з каструлі. Розгублена жінка замість дзвонити у "швидку" сама намагалася реанімувати сина.

Після невдалих спроб покликала з міста знайомого з автівкою. Він примчав до дачного кооперативу, і дитину повезли у місто на станцію "швидкої". І хоча від дачі до Теплодара не більше 2 кілометрів, час був втрачений.

"Уже був у стані біологічної смерті. Тобто ті заходи, які вона робила, були неефективні. Вона була шокована, спілкуватися з нею було тяжко. Це страшно, крики", - згадує черговий лікар станції швидкої допомоги.

Сусіди та знайомі про цю родину кажуть лише добре.

"Родина благополучна, на обліку не перебуває. Сім'я молода, дитина – єдина", - каже заступник міського голови Олександр Ковальов.

Правоохоронці ще вивчають обставини трагедії. Утім, поки батьківської провини в тому, що сталося, не бачать.

"Це нещасний випадок", - зазначила начальник відділу комунікації ГУНП в Одеській області Любов Гордієвська.