Безплідна жінка організувала вбивство матері чотирьох дітей, щоб забрати їх собі

47-річну Крістін Ліон на цьому тижні кинули за грати на 23 роки за організацію вбивства іншої жінки: її тодішній партнер Пітер Артур забив Саманту Келлі, матір чотирьох дітей, молотком

Про це повідомляє Mirror.

Як виявилося, Ліон хотіла "стати матір'ю" чотирьом дітям убитої. Після вбивства вона перейменувала двох молодших дітей так, як завжди хотіла назвати своїх власних дітей, і навіть змогла зарахувати їх до нової школи.

За словами місцевих ЗМІ, Ліон і Саманта і Артур жили разом з колишнім партнером Ліони Рональдом Лайонсом у будинку в Вікторії, Австралія.

Поки Саманта жила в бунгало на задньому дворі, її діти жили в головному будинку, де Ліон називала їх різними іменами, повідомляє ABC.

В суді також зазначили, що жертва була "люблячою, турботливою ​​і відданою матір'ю", яка "була вразлива і, по суті, беззахисна". A Артур, і Рональд Лайонс були так віддані Ліоні, що хотіли допомогти їй виконати її мрію.

20 січня 2016 року Ліона і Рональд Лайонс нагодували Саманту "коктейлем" седативних засобів, щоб вбити її. В результаті жінці стало погано, але вона не померла.

Три дні потому, в ранні години 23 січня, Артура послали убити Саманту. Він вдарив її по голові молотком принаймні сім разів, використовуючи "максимальну силу". Потім її тіло чоловіки поховали подалі від будинку.

Після убивства про Саманту заявили, як про зниклу без вісти. Хазяїва дому стверджували, що жінка "зникла посеред ночі і більше не хотіла піклуватися про своїх дітей". Виходячи з цього Ліон бажала отримати опіку над дітьми убитої.

Ліон мала отримати 30 років за гратами, але її срок зменшили через "психічні розлади і розумову дисфункцію".
Рональда Лайонса не визнали винним у вбивстві, але він був засуджений за замах на вбивство і допомогу злочинцеві. Його посадили на 12 років.

Дітей убитої взяв під опіку її брат Майкл. Він зазначив, що троє старших дітей Саманти "намагаються примиритися із втратою", а молодший син ніколи її не згадає.