Британці Years & Years влаштують романтику на День Святого Валентина. Вперше в Україні

Британське електронне тріо Years & Years приїде з концертом в Україну до Дня Святого Валентина

Гурт Years & Years з’явилося у 2010 році. Спочатку Майкі Голдсворті переїхав з Австралії до Лондона. Там він познайомився з Ноелем Ліманом, Олівером Сурбом, Ерме Тюркменом і Оллі Александером. Останній потрапив до гурту "через душ": Майкі почув, як Оллі у ньому співає.

За три роки з гурт перетворився на тріо: Ноель і Олівер пішли з проекту.

У 2012 році Years & Years випускають дебютний трек I Wish I Knew: із ним гурт набирає популярності. Наступні сингли ще більше просувають тріо, і вони видають дебютник Communion, який стає платиновим у Великобританії.

Тоді Years & Years їдуть у Пущу-Водицю під Києвом і знімають кліп на топ-трек Shine.

У липні 2018-го випустили другий альбом Palo Santo. Years & Years писали його три роки. За цей час Оллі встиг розлучитися зі своїм хлопцем - скрипалем з групи Clean Bandit Майланом Амін-Смітом і пережити тиск з боку лейбла, який вимагав ще один альбом із такими ж "золотими хітами".

Пало Санто, в поданні Александера - земля обітована. Країна, в якій, немає ніяких забобонів і дозволено все, що не заборонено.

Почути Years & Years можна буде у концертному клубі Stereo Plaza 14 лютого 2019 року. Квитки можна придбати з 7 вересня на concert.ua.