Гройсман назвав пріоритети уряду на новий політичний сезон

Український уряд у новому політичному сезоні, який розпочнеться 4 вересня, ставить перед собою завдання надалі реформувати економічну сферу і впроваджувати реформи змін

Про це сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман у ефірі Еспресо.

"Для нас залишається незмінним пріорітетом питання економічного зростання. І ви знаєте, що зараз є пакет законів, і ми його готуємо на нову сесію спільно з парламентом і його головою Андрієм Парубієм. Це перша позиція - економічне зростання. 
Друга погзиція - це забезпечення прийняття законів щодо європейської інтеграції. Безумовно, постає питання безпеки і оборони і це має важливе значення на цей період. І все те, що стосується впровадження реформи змін. Це є на порядку денному нашого уряду", - сказав Гройсман. 

Крім того, він зазначив, що збираються продовжувати дбати про інфраструктурні питання та освітні.

"В чому питання реформ: реформи мають забезпечити зміни сфер життя в кращий бік. І над ними треба важко працювати, в цьому немає сумніву. Єдине, що за один день багатьох змін важко досягти. Я сьогодні приводив приклад про доступ дітей у дитячі садочки. Ми бачимо остаточно, що при наших можливостях ми можемо звести на нуль чергу в дитячих садочках до 2020 року, а може і раніше. За 5 років ми можемо побудувати всі дороги між обласними центрами, що теж дуже важливо і це є пріорітетом щодо оновлення інфраструктури", - сказав прем'єр.