Підліток "нагородив" маму струсом мозку, коли вона спробувала забрати в нього приставку

Залежний від відеоігор 14-річний підліток накинувся на власну матір, коли та спробувала забрати в нього ігрову консоль

Про це пише Metro.

Брітта Ходж розповіла, що її син Логан пристрастився до онлайн-ігор, а його останньою одержимістю стала Fortnite, популярна багатокористувацька  гра.

Підліток з Сіднея, Австралія, грає всю ніч безперервно і залишає свою кімнату, тільки коли йому потрібно поїсти або сходити у ванну. Щойно мати спробувала забрати у сина приставку, він накинувся на неї.  "Це було не просто -прибрати шнур і піти. Я намагалася забрати приставку і відімкнути інтернет, але він внаслідок  розсердився і став агресивним настільки, що довелося викликати поліцію - я отримала струс мозку", - розповідає жінка.

Брітта стверджує, що до того, як він купив PS4 два роки тому, Логан був спортивним і регулярно виходив гуляти з друзями. Fortnite - це лише остання з довгого ряду ігор, до яких він звик, включаючи Minecraft, Call of Duty, Destiny і Ark.

Незважаючи на заборону грати до 4 вечора, Логан проводить у грі якомога більше часу, а зараз виходить з дому тільки раз на тиждень. "Наркоманія - це залежність. Неважливо,чи це наркотики, чи секс чи онлайн-ігри. Ми були в лікарів, і вони сказали, що ще не бачили такого хронічного випадку", - розповідає Брітта.