13-річна дівчина втекла з педофілом і повернулася додому через 5 років

Дівчинка, яка втекла і жила з педофілом, коли їй було лише 13 років, нарешті повернулася додому

Про це повідомляє Mirror.

Дитина зникла п'ять років тому, коли познайомилась із 58-річним електриком Берхардом Хаазе в онлайн-чаті.

Події відбувалися у Фрайбурзі, Німеччина. Тоді дівчина заявила родині, що залишиться на ночівлю у друга, але потім безслідно зникла. Виявилося, вона втекла до Польщі. За словами свідків, дитина і Хаазе спали вночі в припаркованій машині, перш ніж зникнути.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, дівчина познайомилась із чоловіком онлайн у 2012 році. Вона розповідала йому про свої проблеми вдома,  а він використовував ці дані, щоб маніпулювати дитиною, і підводив її до думки "почати нове життя з ним".

Її мати на протязі п'яти років намагалася знайти доньку, включно із виступами на телебаченні. Тепер жінка повідомила, що після 1 944 днів відсутності дівчина зв'язалася зі своєю сім'єю в соціальних мережах з Мілану. Дівчину забрали друзі сім'ї, щойно було встановлено її місцезнаходження.

Підозрюваний Бернхард Хаасе досі знаходиться у міжнародному розшуку. Хаазе колись був держскарбником правої партії "Die Republikaner" (республіканці) в Північному Рейні-Вестфалії. Його справу розглядатимуть як викрадення дітей і жорстоке сексуальне насильство.