Чоловік зґвалтував школярку, переслідував та "завалив" смс з погрозами

Чоловік зґвалтував дівчинку-підлітка, взяв її мобільний телефон, пішов за нею в школу і завалив її смс, щоб вона мовчала

Наступного дня після нападу Куртіс Майєрс відправив своїй жертві до 80 смс, пише Mirror.

Тепер 21-річного Куртіса Майєрса кинули за ґрати на шість років.

Дівчина розповіла, що вона кричала і плакала під час нападу, але ґвалтівник притиснув її до ліжка, стискаючи в руках ніж. Не дивлячись на його численні погрози, вона пізніше зізналася своїй родині у тому, що відбулося. Вони викликали поліцію, і Майєрса заарештували.

Дівчина поки що не повністю оговталася після зґвалтування. "Я не відчуваю себе в безпеці у власному будинку, і я щоразу питаю маму, чи можу я спати в її ліжку", - розповідає вона.

Наразі вона вже повернулась до школи і зосередилась на навчанні. "Тепер мене постійно відволікають, і я відчуваю, що мене супроводжують, куди б я не пішла", - каже дівчина.

Юридичний представник дівчини, зазначила, що насильницький акт відбувся в будинку в Дербіширі, що у Британії, 15 травня.

"У нього був ніж в руці, він відкинув її на спину, притиснув плечі і зґвалтував. Вона сказала, що це тривало близько чотирьох хвилин, після чого підсудний зупинився, взяв свій мобільний телефон і пішов".

Чоловік повністю визнав скоєне під час поліцейського допиту у своєму поліцейському інтерв'ю, а потім визнав себе винним в зґвалтуванні і переслідуванні.