Дівчина померла після орального сексу з лікарем, який посипав пеніс кокаїном

Батько померлої дівчини наполягає на пожиттєвому ув'язненні її лікаря: під час орального сексу з нею він посипав свій пеніс кокаїном без її відома

Про це пише Metro.

Жінка 38 років прийняла завелику дозу кокаїну під час орального сексу зі своїм лікарем, 42-річним Андреасом Девідом Нідербіхлером.

У суді зазначили, що дівчина не знала про наркотик на пенісі чоловіка під час сексу. Батько померлої  Івонни, Юрген, сказав Більду, що він переконаний, що лікар вибрав його доньку  в якості ймовірної жертви.

"Він обіцяв зцілити нашу дочку - тепер вона мертва. Вона була дуже красивою і терплячою. Він двічі оперував її від тендиніту", - сказав чоловік.

Нідербіхлер працює головним лікарем в клініці Ameos  - закладі пластичної та естетичної  хірургії в Хальберштадті в східно-центральному німецькому окрузі Саксонія-Ангальт.

Наразі підозрюваний знаходиться під вартою з моменту його арешту і звинувачується в тяжких тілесних  збитках, що призвели до смерті.

Поліція також зазначила, що хірург на момент смерті дівчини був у зв'язках ще з двома жінками, і практикував такий трюк, проте жодна з них не померла.