Пенсіонер із Києва виграв мільйон гривень у "Лото-Забава"

Був звичайним пенсіонером, а став мільйонером! Кругленьку суму вийграв Валерій Садовенко із Києва. Новоспеченому багатію пощастило в 986-му тиражу в державній лотереї “Лото-Забава”.

Родина Садовенко грає майже з самого започаткування лотереї - з третього тиражу. Купують одразу мінімум по три, а то і по десять білетів. У тій самій «Лото-Забава» виграші раніше траплялись частенько – найбільший у 4 000 гривень. А до того, ще за радянських часів, у миттєвій лотереї «Спринт» змогли виграти автомобіль – «Волга». Проте саме цей виграш подружжя називає по-справжньому неймовірним. Відомо, що на доленосний тираж пан Валерій придбав 9 білетів. І один з них став виграшним.

Окрім мільйону від оператора державних лотерей пан Валерій з дружиною у подарунок отримали сертифікат на ексклюзивну програму «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Вона включає в себе цілу низку розваг, серед яких: бранч з улюбленими ведучими «Лото-Забава», персональний білосніжний лімузин, професійна фотосесія, фешенебельні ресторани, спа-салони. Окрім того, переможці замовили собі індивідуальний подарунок майстер-клас малювання аквареллю. Виявляється, дружина переможця, Валентина Садовенко, добре знається на мистецтві та з дитинства обожнювала малювати, тож за такої нагоди їй було надзвичайно цікаво отримати кілька порад від справжніх майстрів.

Але на цьому сюрпризи не скінчилися. Окрім покращення навичок із аквареллю, пані Валентина отримала можливість долучитися до створення картини за допомогою унікальної техніки «золотого піску».

На що витратити гроші, пан Валерій з дружиною вже знають. Мріють поїхати на відпочинок, проте левову частку грошей витратять на дітей та онуків. “На ремонт, частину доньці подаруємо, відкладемо на майбутнє”, - запланувало подружжя.

Того ж дня, коли Валерій Садовенко отримав свій чек на мільйон гривень, в Україні з’явився ще один – вже 302-й мільйонер державної лотереї "Лото-Забава".

Більше подробиць — в сюжеті телеканалу Еспресо.