В Мексиці розлючений натовп заживо спалив двох чоловіків

Натовп з більш ніж 150 жителів мексиканського селища Сан-Вісенте Бокерон в регіоні Акатлан-де-Осоріо заживо спалив двох чоловіків біля поліцейської дільниці

Їх звинувачували у викраденні дітей, повідомляє Daily Mail.

Спочатку місцеві жителі перехопили автівку, в якій двоє чоловіків подорожували по місту, щоб купити деякі матеріали. Вони також розпивали  алкогольні напої біля школи, що викликало підозри у жителів села, які доправили їх до поліції.

Але коли чоловіки перебували у поліцейцькому відділку, біля нього незабаром знову зібрався величезний натовп місцевих жителів. Вони виламали двері до дільниці, витягли підозрюваних чоловіків з камери і зв'язали їх.

Потім їх облили бензином і підпалили разом з автівкою, в якій вони були знайдені раніше. Процес розправи деякі учасники самосуду знімали на камери в мобільних телефонах. Поліцейським не вдалося захистити заарештованих.

Постраждалими виявилися 56-річний Альберто Флорес Моралес і його 21-річний племінник Рікардо Флорес Родрігес. Пізніше представники місцевої поліції повідомили, що жоден з чоловіків не був причетний до викрадень.

За інформацією британського таблоїду The Sun, чоловіки були або помилково запідозрені жителями міста Акатлан-де-Осоріо в крадіжці дітей, або самі, будучи п'яними, зізналися в тому, чого не робили .

Губернатор регіону Акатлан-де-Осоріо березня Еріка Алонсо рішуче засудила самосуд, заявивши, що брати правосуддя у свої руки неприпустимо.