На Кіровоградщині капітан поліції торгував зброєю та наркотиками

Співробітники СБУ викрили на збуті наркотиків та зброї тимчасово виконуючого обов’язки начальника сектору кримінальної поліції одного із районних відділів Нацполіції на Кіровоградщині

 

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що капітан поліції налаштував протиправний механізм збуту наркотиків та боєприпасів. Незаконну діяльність він здійснював за посередництва наркозалежної місцевої мешканки. 

Зловмисника затримали після передачі посередниці майже 200 грамів макової соломки, близько 300 грамів канабісу та набоїв до вогнепальної зброї. 

Під час санкціонованого обшуку автомобіля поліцейського виявили ще близько 2 кг макової соломки та набої. Вилучені речовини та боєприпаси направлено на експертизу.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

У рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) ККУ тривають слідчі дії.