Світ шокувало жорстоке вбивство в Індії: жінка "замовила" сину 9-річну падчерку

В Індії жінка змусила свого 14-річного сина і його друзів зґвалтувати свою дев'ятирічну падчерку, а потім убила її

Про це повідомляє CNN.

Труп виявили на відстані у півмилі від її будинку в районі Барамулли в Кашмірі, Індія, у вівторок, 2 вересня. Тіло дівчинки було покрите незграбними ранами, очі виколоті і облиті кислотою. Незадовго до цього, 23 серпня, її батько пропав без вісті.

Поліція сказала, що повторний шлюб батька дівчинки привів до ворожнечі між його першою і другою дружинами.
"Зловісна атмосфера, перш за все через другий шлюб батька створювалася у сім'ї протягом певного періоду часу", - йдеться в заяві - "Перша дружина виношувала змову, щоб усунути доньку суперниці".

В поліції сказали, що батько дівчинки проводив більше часу з донькою і його другою дружиною, ніж з його першою дружиною, Фахмідою. Це і спонукало 36-річну жінку змусити її сина і його приятелів згвалтувати і вбити дівчину.

Вона нібито сказала своєму синові і його двом друзям, 14 і 19 років, по черзі згвалтувати дівчину в лісі. За версією поліції, Фахміда задушила дитину, а її син вдарив жертву сокирою по голові.

Начальник поліції Імтіяз Хуссейн сказав, що у батька дівчинки дві дружини: одна з сусіднього села, а інша - зі східного штату Джхаркханд. Він також додав, що у підозрюваної була давня образа на іншу сім'ю чоловіка.

Під час допиту жінка сказала поліцейським, що більшу частину часу чоловік проводив з іншою сім'єю, і що дівчинка була йому дуже дорога. Розправа з дитиною відбулася у лісі, після чого двоє інших підозрюваних звалили тіло в кущі і спробували його приховати.

Поліція заявила, що всю зброю, включаючи сокиру і ніж, були знайдені. Також було заарештовано 28-річного чоловіка, який, як вважається, зустрівся з групою в лісі.

Хусейн сказав AFP, що підлітки зізналися в цьому злочині, додавши: "Вони будуть відправлені в будинок для неповнолітніх та будуть розглядатися відповідно до закону про неповнолітніх штату". Під час доповіді про справу чоловік розплакався.