У uTorrent з'явилася онлайн-версія: що додали розробники

У uTorrent з'явилася веб-версія, проте її все одно неможливо використати без встановлення додатку

Про це повідомляє VentureBeat.

Компанія BitTorrent запустила онлайн-версію популярного торрент-клієнта uTorrent, який останні кілька років був у статусі бета-версії. Головною особливістю онлайн-клієнта uTorrent Web називають можливість слухати музику і дивитися відео прямо під час завантаження.

Таким чином компанія намагалася спростити скачування торрент-файлів для звичайних користувачів, проте перед використанням веб-версії все ж необхідно завантажити та встановити програму на пристрій.

Після установки всі торрент-файли і magnet-посилання будуть відкриватися всередині браузера. В uTorrent Web також вбудований пошуковик, але він пересилає користувачів в Google.

Серед налаштувань в онлайн-клієнті можна вибрати папку для завантаження файлів, параметри швидкості завантаження та роздачі і налаштувати інтерфейс на зручній мові.

Швидкість завантаження файлів не відрізняється від звичайного клієнта, а при відтворенні фільмів плеєр веб-версії сам підхоплює субтитри, якщо вони є в торрент-файлі, зазначає видання VentureBeat.

Після використання uTorrent Web журналісти VentureBeat заявили, що класичним клієнтом користуватися "набагато зручніше і простіше". У BitTorrent продовжать підтримувати обидві версії додатка, а програма тепер буде називатися μTorrent Classic.