Телеканал "Еспресо" анонсує новий сезон

В новому сезоні на глядачів "Еспресо"  чекає багато прем'єр та улюблені програми у новому форматі

Осінь на каналі "Еспресо" відкриє свіжий погляд на політичне життя країни, розкаже про успішні бізнес-проекти, створені українцями, покаже мальовничі куточки України.

Так, 8 вересня стартує програма "Політичний МаринаД". Гостро та дотепно з елементами сатири і гумору підсумує політичний тиждень ведуча Марина Данилюк-Ярмолаєва. Гостьові студії, сюжети та інтерв'ю з VIP-персонами - щосуботи та щонеділі о 20:00.

З 9 вересня глядачам представлять дві теленовинки. Недільні ранки продовжить проект "Мандруй своє". Щонеділі о 9:30 глядачі дізнаватимуться про цікаві та мальовничі, загадкові й таємничі куточки України. О 14:30 в ефірі "Еспресо" стартує програма "Успішні в Україні". Це історії успіху українців, які розвивають  малий та середній бізнес у нашій країні.

Вийде в оновленому форматі й програма "Вердикт" із Сергієм Руденком. Підсумки політичного дня телеглядачі побачать із понеділка по середу о 21:00. В студію завітають гості, які самі є ньюзмейкерами. Перший ефір - 10 вересня.

Щосуботи о 16.05 в ефірі “Еспресо” програма "Людина і право” з Борисом Захаровим – про виклики і загрози свободі і правам людини в Україні та світі. Відомий правозахисник ділиться своїм досвідом з глядачами та розповідає, як діяти у разі порушення основних громадянських прав, гарантованих Конституцією України.

Дивіться “Еспресо”. Це український погляд на світ!