В.о. голови "ДНР" стала людина Суркова

Російська влада обрала свого кандидата, який замінить ватажка окупантів "ДНР" Олександра Захарченка, а найманця Дмитра Трапезнікова хочуть позбутися

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Денис Казанський.

Він зауважив, що так звана генеральна прокуратура "ДНР" оголосила призначення Дмитра Трапезнікова замість Захарченка незаконним. Таким чином, у Москві вирішили, що новим ватажком окупаційної адміністрації на Донеччині стане Денис Пушилін.

"Сьогодні так звана "народна рада ДНР" повинна затвердити його кандидатуру. "Ташкент" (так званий міністр податків “ДНР” Олександр Тимофєєв, - ред.), за словами "ДНР-івців" відкликаний з Донецька до РФ і тепер загубиться там на засланні, як і Плотницький. Ймовірно, слідом за ним пізніше відправиться і Трапезніков", - наголосив Казанський.

За його словами, таким чином угруповання Захарченка було розгромлене, що вказує на те, що до його вбивства причетна саме Росія.

"Була мета поміняти керівництво "республіки". Ось і поміняли. "Ташкент" теж мав загинути в "Сепарі", але виявився більш везучим", - підсумував Казанський. 

Згодом стало відомо, що так звана "народна рада" окупантів таки обрала Пушиліна в.о. голови "ДНР". 

Зазначимо, що Деніс Пушилін був кандидатом, якого запропонував помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков.