Очевидці розповіли подробиці повторення харківської трагедії на Фонтані в Одесі

За словами начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Одеській області Сергія Шайхета водій BMW, який влаштував ДТП із загиблими та пораненими на 6-ій станції Фонтану в Одесі зараз знаходиться в лікарні, вирішується питання про внесення даних в ЄРДР за ознаками ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть)

Про це повідомляє місцевий портал Пушкінська.net.

Журналісти також публікують свідчення очевидців трагедії, в якій, за останніми даними, загинуло 2 людини і 6 отримали травми.

Зокрема, дівчина на ім'я Катрін повідомила, що на місце ДТП приїздили знайомі водія і за її словами, вони були з "BMW-клубу". Вона чула, як вони говорили, що у цього водія це вже не перша подібна ситуація. Попередній інцидент був десь на селищі Котовського.

Окрім того, за словами свідків, присутні на місці аварії ледь не влаштували самосуд над водієм BMW. 

За словами одного зі свідків ДТП, у нього є запис аварії з відеореєстратора, який встановлений на його автомобілі. У момент дорожньої пригоди він виїжджав з Економічного провулкв. Він стверджує, що на водія на Економічної загорівся "зелений" і буквально за секунду по Фонтану "пролетів" BMW.

Варто зазначити, що подібне ДТП сталося восени минулого року в Харкові, де загинули 5 людей.