Подружжя зі США отримало 100 років тюрми на двох за зґвалтування 13-річної дівчинки

Одружену пару з США посадили у в'язницю на 100 років без права умовно-дострокового звільнення за сексуальне насильство над молодою дівчиною

Про це повідомляє Daily Mail.

Суддя в Луїзіані зазначив, що такий тривалий строк призначили, щоб пара була б "не здатна понівечити іншу безпорадну дитину".

Ерік Бург вийде з в'язниці, коли йому буде 88, а Меган Бург виповниться 65 років перш, ніж вона зможе звільнитися з федеральної в'язниці.

Також в суді зазначили, що вони не будуть мати права на будь-які слухання по умовно-достроковому звільненню або достроковому звільненню. Суддя сказав, що це через тривожний характер сексуального насильства, вчиненого парою над безпорадною дитиною.

28-річний Ерік Бург і 25-річний Меган Бург з Ами визнали себе винними в одному із злочинів, пов'язаних з насильством над 13-річною дівчинкою.

Суддя Тімоті Марсель засудив Еріка Бурга до 60 років у в'язниці а його дружину - до 40 років. Крім того, їх зареєструють як сексуальних злочинців та спостерігатимуть за ними усе подальше життя після ув'язнення. Пара була арештована 4 жовтня 2017 року.

За словами судді, справа була настільки жахливою, що до відома ЗМІ вирішили не приводити подальших подробиць, кажучи, що важливо забезпечити захист жертви.

В обвинувальному висновку зазначалося, що два обвинувачених були звинувачені в сексуальній нарузі над неповнолітньою з 1 січня 2014 року і 23 жовтня 2017 року.

Пара має двох власних дітей.  "Ці висновки гарантують, що обидва підсудних проведуть значну кількість часу в тюрмі, де вони не зможуть переслідувати іншу дитину", - йдеться у повідомленні.