Поліція розповіла про подробиці двох смертельних ДТП на Буковині

Поліція встановлює обставини двох смертельних дорожньо-транспортних пригод, що сталися цієї неділі, 9 вересня, на Буковині

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Чернівецької області.

Як зазначається, через порушенння правил учасниками дорожнього руху протягом неділі загинуло троє людей. 

За даними правоохоронців, перша ДТП сталася вночі 9-го вересня в селищі Красноїльськ Сторожинецького району. 

"49-річний водій автомобіля Volkswagen Golf не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з’їзд легковика у ставок. В результаті ДТП водій та 39-річний пасажир, обидва місцеві жителі, загинули на місці події. Тіла загиблих правоохоронці вилучили із водойми та направили для проведення судово-медичної експертизи", - йдеться у повідомленні.

В результаті ще однієї аварії, що сталася також 9 вересня поблизу Хотина, загинула водійка. 

"56-річна водійка керуючи автомобілем "ВАЗ- 21043" не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з авто марки Hyundai Tucso. Внаслідок аварії кермувальниця отримала тілесні ушкодження не сумісні з життям. 54-річному водієві позашляховика було надано медичну допомогу без госпіталізації", - зазначили у поліції. 

За фактами обох ДТП слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього рух або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.