Чоловік прикидався жінкою на сайті секс-послуг, щоб заманювати до себе хлопців

Інтернет-мисливця, який прикидався жінкою, щоб заманювати людей в свою квартиру і "реалізовувати свої сексуальні фантазії", кинули за грати

Про це пише Daily Mail.

 42-річний Пітер Вальсамакіс розмістив рекламу на сайті секс-оголошень Locanto, прикидаючись "Мішель", і запрошував до себе в квартиру у Саут-Ярра чоловіків.

Перед тим як зайти до нього, він просив їх надягти на очі пов'язку і оголитися. Коли на сайті чоловіки зв'язувалися з Пітером, він відповідав їм жіночими фото та зображеннями оголених геніталій.

Коли "клієнти" були готові, Пітер входив в кімнату і починав займатися з ними оральним сексом. Одна з жертв зняла пов'язку, і замість очікуваної жінки побачила "м'язистого чоловіка в рожевій білизні".

Інша жертва, 26-річний чоловік, відповів на оголошення Валсамакіса-Мішель, де той шукав собі "хлопчика-іграшку". Коли він прибув в квартиру Валсамакіса, то щось запідозрив і не роздягнувся, як планувалося. Через його пов'язку він побачив, що "Мішель" була чоловіком, вдарив його по обличчю і забрав телефон.

Ще одна 20-річна жертва відреагувала на оголошення, в якому "Мішель" просила когось виконати її сексуальну фантазію. Він пішов в квартиру, роздягся і пов'язав пов'язку. Згодом хлопець зняв її і побачив чоловіка, який мастурбував перед ним.

Вийшовши з квартири, він зустрівся з іншим чоловіком, який збирався зустрітися з "Мішель", і вони вирішили вкрасти у того телевізор. Після цього Валсамакіс сам зв'язався з поліцією, щоб поскаржиться на крадіжку зі зломом.

Після з'ясування усіх обставин, чоловіка було засуджено до 18 місяців у в'язниці. Валсамакіс зазначив своєму психологу, що у нього було "підсвідоме бажання бути заарештованим", щоб така його поведінка закінчилася.

Він стверджує, що не має наміру повторно йти працювати в секс-індустрію. Чоловік вважав, що його дії були морально неправильними, але не незаконними. Валсамакіс визнав себе винним у звинуваченнях, в тому числі в непристойному нападі, сексуальному проникненні шляхом шахрайства і роботі в якості секс-працівника без ліцензії.