Як українці відреагували на новину про псевдобанкрутство молочної "Галичини"

Нещодавно мережі вибухнули гучною новиною – молочна компанія "Галичина" йде з ринку

Та через кілька годин з’ясувалося, що інформацію значно перебільшили. Насправді, суд оголосив банкрутом іншу юридичну структуру – ПрАТ "Галичина", а за випуск відомих йогуртів і кефірів відповідає ТОВ "Молочна компанія "Галичина". Нижче підбірка реакцій соцмереж на псевдобанкрутство.

До кінця не розібравшись у ситуації, зі словами R.I.P. "Галичині" вийшли публікації на сторінках деяких всеукраїнських видань:

Приватні публікації не забували супроводжувати словами "співчуття".

Вже згодом медіа заспокоювали читачів, що йогурти та кефіри нікуди не зникнуть.

Як завжди, найбільше цікавої народної творчості  було у коментарях:

До речі, народна творчість у соцмережах привернула увагу самої компанії. Вчора на сторінці "Галичини"  у Facebook вийшла інформація про те, що авторам кращих коментарів подарують набори з йогуртами та кефірами.

Зазначимо, що в п’ятницю, 7 вересня, розповсюдили інформацію з некоректними заголовками щодо банкрутства молочна компанія "Галичина". Та невдозі компанія оприлюднила офіційну позицію, у якій повідомила, що працює у штатному режимі і жодних змін у роботі виробництва немає. А банкрутом оголошена інша юридична структура - ПрАТ "Галичина".

"Починаючи з 2015 року і по даний час власником готової молочної продукції торгової марки "Галичина" та унікальних рецептур є ТОВ "Молочна компанія "Галичина", яка продовжує та розширює свою діяльність на ринку молочної продукції. ТОВ "Молочна компанія "Галичина" несе повну відповідальність за всі іміджеві складові ТМ "Галичина" перед споживачами та партнерами", – йдеться у повідомленні компанії.