Дитина, як від Джонні Депа: в США банк сперми пропонує послугу "зіркового донорства"

Кріобанк у Каліфорнії пропонує своїм клієнткам незвичайний сервіс: вони можуть обрати, кого з зірок їх дитина має нагадувати в майбутньому

Про це повідомляє The Sun.

Банк сперми в Лос-Анджелесі пропонує послугу для жінок, які хочуть, щоб їх дитина нагадувала певну знаменитість. Клієнтка може обрати донора, максимально схожого на її улюблену зірку.

На веб-сайті компанії говориться: "Досліджені і вибрані з безмежних просторів Інтернету, CCB Donor Look-a-Likes можуть бути акторами, спортсменами, музикантами, тощо".

Жінки можуть відфільтрувати донорів сперми і знайти тих, хто, наприклад, схожий на принца Гаррі, Девіда Бекхема або Леонардо Ді Капріо. Представники компанії розповіли виданню, що популярний вибір - Бен Аффлек.

"Це дійсно цікаво, що люди таке шукають, і це одна з причин того, що у нас так багато донорів - тут є безліч преференцій", - сказав журналістам Скотт Браун, віце-президент зі зв'язків з громадськістю Каліфорнійського Кріобанку. "Але у нас є чимало відомих людей, які не є красивими у традиційному сенсі цього слова, і ми хочемо щоб ви знали, що отримуєте".

Він додав, що іноді клієнтки не хочуть когось занадто досконалого і вважають за краще обрати "просто звичайних хлопців".

Веб-сайт попереджає, що жоден донор не є точною копією відомих людей і жінки не повинні припускати, що їхні майбутні діти будуть виглядати як відомі люди, перерахованими в профілях донорів. А сама послуга стала популярною і за межами США: наразі зразки сперми досить часто доставляють у Велику Британію.