На Харківщині електричка зіштовхнулась з товарним потягом: є потерпілі

На Харківщині у Кросноградському районі зіштовхнувся приміський потяг з товарними вагонами. Постраждали три пасажири та один працівник залізниці

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківщині.

Повідомлення про аварію надійшло 12 вересня близько першої ночі.

На залізничному перегоні "Зачепилівка-Красноград" біля села Степове сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням "Дніпро-Красноград" із вантажними вагонами. Внаслідок події 4 вагони з 9 зійшли з колії та перекинулися.

Двоє 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу із забоями тулуба і саднами, а також  42-річний працівник залізниці із переломом кінцівки звернулися за медичною допомогою до місцевої лікарні.

Стан здоров’я потерпілих задовільний, після надання медичної допомоги вони були відпущені. Всього у потязі "Дніпро-Красноград" знаходилось 19 осіб, з них 14 пасажирів та 5 членів поїзної бригади.

Наразі рух транспорту на даній ділянці залізничного перегону перекритий, проводятся роботи щодо ліквідації наслідків аварії. На місці працюють працівники Красноградського відділу поліції.

Інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України. Слідчі дії тривають.